Legamintele PDF

Coperta Carte Legamintele

Iti doresti sa citesti cartea Legamintele publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Legamintele chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Legamintele

„”O marturie emotionanta despre puterea salvatoare a iubirii.”” (The Guardian) Theo si Mathis, doi pusti de doisprezece ani, se pitesc sub scara de la cantina scolii ca sa bea pe ascuns. Theo traieste in tutela alternativa, cind cu tatal sau somer si depresiv, cind cu mama lui isterica. Mathis e copilul unei femei traumatizate de copilaria ei sumbra si al unui barbat absent si prietenul nedezmintit al lui Theo. Helene, profesoara celor doi, ce traieste cu povara batailor incasate cind era mica, banuieste ca ceva nu e in regula cu Theo, care ii stirneste o senzatie de deja-vu, si incearca sa-l salveze. Cecile, mama lui Mathis, dupa ce descopera viata dubla a sotului ei fermecator, simte ca linistea familiei se naruie de tot cind Mathis se intoarce de la scoala mirosind a alcool. Legamintele, spune Delphine de Vigan, sint „”legaturile invizibile care ne unesc, promisiuni pe care le-am soptit si al caror ecou nu-l mai luam in seama””. Si tocmai asemenea legaminte guverneaza si otravesc viata celor patru personaje ale acestui roman polifonic.””Chiar asa mult se pot schimba oamenii? Oare fiecare dintre noi adaposteste in el ceva de nerostit care iese la iveala intr-o zi, la fel cum o cerneala necurata, antipatica, ar iesi la iveala sub caldura flacarii? Oare fiecare dintre noi ascunde inlauntrul lui demonul asta tacut, in stare sa duca, ani la rind, o existenta de mascarici?””M-am gindit ca pustiul era batut acasa… asa incepe acest roman fascinant. Ar putea fi inceputul unui thriller… Dar romanul Legamintele pune intrebari mai subtile. Pina unde trebuie sa mergem ca sa-i protejam pe cei iubiti? Loialitatea ar putea fi un instinct nobil, locul in care se nasc prieteniile si familiile, dar cu ce pret?”” (The Guardian)””Delphine de Vigan inlantuie mai multe povesti intr-un roman tensionat, plin de secrete, minciuna si adincimile de nepatruns ale oamenilor.”” (Tatler)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.