Lectia de sanatate 2-pentru copiii de 6-7 ani PDF

  Coperta Carte Lectia de sanatate 2-pentru copiii de 6-7 ani

  Iti doresti sa citesti cartea Lectia de sanatate 2-pentru copiii de 6-7 ani scrisa de Vlad Tudorie si publicata de editura Galaxia Copiilor? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lectia de sanatate 2-pentru copiii de 6-7 ani chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Lectia de sanatate 2-pentru copiii de 6-7 ani

  Totul despre igiena si o viata sanatoasa Cu ajutorul cartii Lectia de sanatate, pustii de peste 6 ani vor invata regulile elementare de igiena si de ingrijire. Textul prietenos, exercitiile si ilustratiile simpatice ii vor incuraja sa aiba grija de sanatatea lor si de a celor din jur. Prin intermediul exemplelor si al jocurilor sugerate, vor explora toate aspectele unui stil de viata sanatos. Iar parintii vor gasi in paginile cartii inspiratia pentru o multime de conversatii si de activitati educative. Din cuprins: Cum transformam spalatul pe maini intr-un obicei menit sa ne protejeze de microbi si de virusuri? Cum ne putem proteja vederea si cum ne ajuta ochelarii? Care sunt pasii unui periaj eficient in lupta impotriva cariilor dentare? Cum ne pregatim pentru un somn linistit si odihnitor? Care alimente ne ajuta sa ne dezvoltam armonios si sa ne mentinem sanatosi? Cum putem contribui la mentinerea curateniei in spatiile publice? Ce reguli de siguranta trebuie sa respectam acasa si la joaca? Cum ne facem prieteni si de ce este important sa avem un hobby de care sa ne bucuram impreuna? Volumele din seria Lectia de sanatate cuprind informatii esentiale, adaptate fiecarei varste, despre mentinerea sanatatii fizice si despre dezvoltarea emotionala a copiilor. Continutul, usor accesibil copiilor si structurat in jurul unor teme principale, poarta avizul unui medic….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Lectia de sanatate 2-pentru copiii de 6-7 ani este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.