Leadership si management educational. Teorii si practici actuale. Editia a II-a PDF

  Coperta Carte Leadership si management educational. Teorii si practici actuale. Editia a II-a

  Iti doresti sa citesti cartea Leadership si management educational. Teorii si practici actuale. Editia a II-a scrisa de Tony Bush si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Leadership si management educational. Teorii si practici actuale. Editia a II-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Leadership si management educational. Teorii si practici actuale. Editia a II-a

  In acest volum devenit clasic, Tony Bush schiteaza cadrul conceptual de orientare a activitatii decidentilor din educatie si analizeaza sase modele de management pe care le pune in relatie cu zece modele de leadership. Notiunile teoretice sint ilustrate cu numeroase studii de caz din toate mediile educationale, de la scoala primara la universitate, intr-o varietate de contexte internationale. Printre tematicile specifice abordate se numara centralizarea si descentralizarea in educatie, scolile in sistem de management autonom, relatia dintre teorie si practica sau natura si caracteristicile managementului educational. Conceptele-cheie, rezumatele si subiectele de dezbatere incluse in fiecare capitol faciliteaza utilizarea lucrarii si ca suport de curs. Leadership si management educational este un excelent instrument de lucru pentru cei care detin functii decizionale in cadrul unitatilor de invatamant si in sistemul educational in general. Tony Bush este profesor de leadership educational la University of Nottingham si a ocupat functii similare la universitatile Leicester, Reading, Lincoln si Warwick. Este presedinte al British Educational Leadership, Management and Administration Society (BELMAS), din partea careia a primit Distinguished Service Award in 2008. De asemenea, este membru al Commonwealth Council for Educational Administration and Management (CCEAM). S-a impus la nivel international prin cercetari, consultanta sau prelegeri sustinute in 23 de tari de pe toate continentele. A publicat numeroase lucrari despre diferite aspecte ale leadershipului si managementului educational si este editor al publicatiei internationale Educational Management, Administration and Leadership din anul 2002. Dintre celelalte volume ale sale mentionam The Principles of Educational Leadership & Management (2010, in colab.) si Leading and Managing People in Education (2013, in colab.)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Leadership si management educational. Teorii si practici actuale. Editia a II-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.