Lasa zilei scarba ei PDF

Coperta Carte Lasa zilei scarba ei

Iti doresti sa citesti cartea Lasa zilei scarba ei publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lasa zilei scarba ei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lasa zilei scarba ei

„Cand se va scrie istoria acestor ani, romanul lui Stefan Dimitriu va trebui luat in considerare ca document (…) (Scriitorul are) capacitatea de a construi o intriga captivanta; talentul de a sugera psihologia personajului descriindu-i gesturile; harul de a inventa replica sugestiva; stiinta de a construi un prim-plan si de a lumina dintr-un unghi neasteptat caracterele; in fine, darul de a construi o multime de personaje de fundal, credibile, desi spatiul ce li se acorda e redus.“ – Roxana Sorescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.