Lapte fierbinte PDF

Coperta Carte Lapte fierbinte

Iti doresti sa citesti cartea Lapte fierbinte publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lapte fierbinte chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lapte fierbinte

Este luna august si doua femei, mama si fiica, ajung intr-un sat de pe coasta de sud a Spaniei. Rose sufera de o boala ciudata, iar medicii nu stiu ce sa creada. Fiica ei Sofia a adus-o la o clinica privata pentru a gasi un remediu cu ajutorul doctorului Gomez, un medic ale carui metode si motive sunt controversate si indoielnice. Ametite de caldura si de oamenii seducatori cu care intra in contact, cele doua femei ajung sa-si analizeze, pentru prima data dupa ani intregi, viata si legaturile puternice care le-au tinut impreuna atata timp. „”Tulburatoare, provocatoare si impecabil scrisa, Lapte fierbinte de Deborah Levy este povestea mai multor generatii ale unei familii si a unei veri halucinante.???Evening Standard””Minunata… Ceea ce face cartea lui Levy atat de buna este extraordinara imaginatie a autoarei, poezia limbajului sau, modalitatea sa de a gasi miracolul de fiecare zi, de a spune multe in putine cuvinte, de a se misca cu gratie intre patos, pericol si umor si de a crea un personaj atat de interesant si de surprinzator cum este Sofia.???The New York Times””O proza extrem de rafinata… Lapte fierbinte este o poveste perfect mestesugita, atat de fascinanta, incat descifrarea ei il prinde pe cititor ca intr-o vraja.???The Independent””O carte unica… Levy a creat un personaj extraordinar in Sofia, iar sa fii martor al unui moment crucial din viata ei este o adevarata placere.???Publishers Weekly””Un impresionant roman al vietii interioare, pe care Levy o descrie cu o insufletire ce aminteste de Virginia Woolf… Uimitor.???The Guardian Din creatia lui Deborah Levy, la Editura Litera va mai aparea romanul Inotand spre casa….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.