Lama Lama citeste PDF

  Lama Lama citeste - Anna Dewdney

  Iti doresti sa citesti cartea Lama Lama citeste scrisa de Anna Dewdney? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lama Lama citeste chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Lama Lama citeste PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Lama Lama citeste

  La scoala, Lama si prietenii isi scriu numele, deprind literele, merg la biblioteca si imprumuta carti. De fapt, descopera o lume cu totul noua. Uneori, in aceasta lume, intalnesc cuvinte complicate, de care se impiedica, dar cu cat inainteaza impreuna cu invatatoarea, cu atat lucrurile devin mai limpezi.
   
  Lama Lama se bucura de tot ce are aceasta lume de oferit si abia asteapta sa ii citeasca mamei!
   
  Niciuna dintre povestile pe care le traverseaza micul Lama nu e lipsita de mici obstacole, dar mama nu e niciodata prea departe si ea ii ofera mereu sprijinul de care are nevoie. Aici, Lama invata alfabetul, de la care i se deschide in fata o lume noua, incantatoare, iar cititorii sai prieteni se vor bucura de aceasta noua carte si de ritmul au vesel si optimist.

  Micii cititori vor invata:
  – Ce inseamna sa mergi la scoala
  – Bucuria de a te imprieteni cu colegii
  – Ce importante sunt literele si cuvintele
  – Cat conteaza sprijinul invatatoarei
  – Ce importanta e perseverenta
  – Ce importanta e colaborarea

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Lama Lama citeste este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.