Laika PDF

Coperta Carte Laika

Iti doresti sa citesti cartea Laika publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Laika chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Laika

Laika ar putea fi mult asteptatul roman al Revolutiei romane, tragic si comic deopotriva. Scris cu nerv si umor. Totul curge atat de firesc in poveste, incat ai senzatia ca te-ai intors in timp si razi de propriile naivitati, de entuziasmul cu care ai intrat in cursa istoriei. Subiectul e provocator: cum s-a desfasurat revolutia romana la un „asezamant” de boli nervoase. Cine castiga? Cum evolueaza mica societate cu bolnavi sadea si bolnavi inchipuiti? Hohotul de ras, cu care te desparti de trecut, pare a fi raspunsul cel mai sanatos. E o carte ca o terapie….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.