Lady V. Proze romano-americane PDF

Coperta Carte Lady V. Proze romano-americane

Iti doresti sa citesti cartea Lady V. Proze romano-americane publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lady V. Proze romano-americane chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lady V. Proze romano-americane

„Dumitru Radu Popa are in scris o oralitate elaborata, ca Ion Creanga. El nu este, deci, pur si simplu un caragialian. Seamana, de altfel, si cu alti scriitori romani (inclusiv cu ceremoniosul Al. Odobescu), dar cel mai mult seamana cu sine insusi: un autor care isi aminteste, cand scrie, intreaga literatura romana si o continua, inteligent, inventiv, plin de nerv.“ – Al. Stefanescu„La Revolutia Romana e o carte grozava! Proza de prima mana, cu niste scene pe care le-am vazut ca la teatru, ba inca si mai bine, caci fiind in casa proprie am putut sa ma rostogolesc de ras pe podea. Comic, tragic si… panicant!“ – Andrei Codrescu„D. R. Popa este un maestru al absurdului. La nivelul aluziv, el raspunde intrebarii: Ce s-ar intampla daca Henry James, Edith Wharton si Oscar Wilde s-ar intalni la o petrecere cu Woody Allen, Nathaniel Hawthorne, I. L. Caragiale, Borges si cativa scriitori clasici francezi. Caci, de fapt, acest volum exprima o viziune extrem de originala si personala, in care diferite perioade istorice se ingemaneaza firesc si fascinant.“ – Jean Harris, din textul pentru coperta la editia americana…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.