Lady de Winter. Continuarea romanului Rebecca PDF

  Coperta Carte Lady de Winter. Continuarea romanului Rebecca

  Iti doresti sa citesti cartea Lady de Winter. Continuarea romanului Rebecca scrisa de Susan Hill si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lady de Winter. Continuarea romanului Rebecca chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Lady de Winter. Continuarea romanului Rebecca

  Continuarea romanului Rebecca de Daphne du Maurier. Daca in romanul „Rebecca“ ni s-a prezentat viata lui Maxim de Winter si a sotiei sale (cu care s-a casatorit dupa moartea Rebeccai) desfasurate in luxosul conac Manderley, loc umbrit de prezenta morbida a unei moarte si a amintirilor ce par sa revina continuu, in„ „ Lady de Winter “ ne este prezentata viata celor doi de la Cobbet’s Brake. Dupa ce Manderley a ars in flacari, a urmat razboiul. La zece ani dupa razboi incepe si subiectul cartii lui Susan Hill. Aceasta noua fateta a povestii ne aduce in prim plan moartea Beatricei, coroana de crini alba gasita la mormantul acesteia care purta o carte de vizita cu initiala „R“, vizita lui Maxim si a sotiei sale la Frank Crawlley in Scotia, stabilirea lor pe domeniul Cobbet’s Brake, o vizita la Londra a sotiei lui Maxim (aici se intalneste cu Jack Favell), iar mai apoi aparitia doamnei Danvers din nou in viata celor doi soti de Winter….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Lady de Winter. Continuarea romanului Rebecca este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.