LA SCOALA – Carte uriasa pentru clasa l PDF

  Coperta Carte LA SCOALA - Carte uriasa pentru clasa l

  Iti doresti sa citesti cartea LA SCOALA – Carte uriasa pentru clasa l scrisa de V. Cristici, D.S. Puchiu, E. Croitoru si publicata de editura Sigma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea LA SCOALA – Carte uriasa pentru clasa l chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii LA SCOALA – Carte uriasa pentru clasa l

  Lucrarea insumeaza 32 de pagini care propun o bogata resursa pentru activitatile care se desfasoara in cadrul orelor de Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului si Dezvoltare personala. O parte dintre exercitiile propuse poate fi folosita si in cadrul orelor de Arte vizuale si abilitati practice, dar si in desfasurarea celor de Muzica si miscare….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca LA SCOALA – Carte uriasa pentru clasa l este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.