La scoala, ca pestele in apa! Invata cu placere! PDF

  Coperta Carte La scoala, ca pestele in apa! Invata cu placere!

  Iti doresti sa citesti cartea La scoala, ca pestele in apa! Invata cu placere! scrisa de Valerie Roumanoff si publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea La scoala, ca pestele in apa! Invata cu placere! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii La scoala, ca pestele in apa! Invata cu placere!

  Solutii la indemana oricarui parinte pentru a-si ajuta copilul sa se descurce mai bine la scoala, sa aiba rezultate bune la invatatura si sa-si dezvolte increderea in sine! Cum ii putem ajuta pe copiii nostri sa parcurga mai usor perioada scolara? Cum putem transforma aceasta obligatie intr-o placere? Scoala este un element central in viata oricarei familii cu copii, dar prejudecatile si amintirile noastre, ale parintilor, ne complica uneori misiunea de a fi alaturi de cei mici pe durata anilor de scoala. Instrumentele propuse in cartea de fata va ofera solutiile de parenting care sa va ajute copiii sa redescopere placerea de a invata si de a merge la scoala: construiti o imagine pozitiva despre scoala si transmiteti-o si copiilor vostri; calmati temerile fiecaruia prin exercitii de respiratie; scapati de presiunea rezultatelor scolare, concentrandu-va asupra valorilor personale; aflati cum functioneaza copiii vostri in ceea ce priveste invatarea si motivatia; ajutati-i pe cei mici sa-si creasca nivelul de stima, facandu-i sa se concentreze asupra propriilor aptitudini. Cartea de fata este insotita de numeroase teste pe care le puteti efectua singuri, dar si de marturiile unor profesori sau ale unor parinti. Veti avea la indemana toate instrumentele necesare, astfel incat copiii vostri (dar si voi insiva!) sa gaseasca echilibrul dintre nevoia de a fi ajutati si dorinta lor de autonomie!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca La scoala, ca pestele in apa! Invata cu placere! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.