La portile imparatiei PDF

Coperta Carte La portile imparatiei

Iti doresti sa citesti cartea La portile imparatiei publicata de editura Contemporanul? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea La portile imparatiei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii La portile imparatiei

„O parte dintre noi au trait vremuri grele pe care uneori le mai visam, le povestim sau despre care scriem inca, fara patima cumplita care i-a cuprins pe profitorii de atunci, care si astazi ne fac rau, si chiar mai rau decat „pe vremea aceea”, cum se zice. E drept ca noi am prevazut-o intr-un fel sau altul, spunand-o celor care se-ncumetau sa ne asculte, fara pretentia, Doamne, fereste!, de a ne considera si disidenti, cum o facura cei mentionati mai sus. Previziunile noastre s-au bazat pe o anume cunoastere a mersului istoriei, care, cum se stie, se tot repeta, cu mici deosebiri, fireste. Oricum, ceva cunostinte de economie politica nu ne strica nici in zilele noastre, pentru a ne da seama de jocul frecvent al trecerii de la economia politica la politica economica si, mai ales, al trecerilor de la un sistem sau oranduire economica la alta si invers, cum le-am trait noi: de la capitalism la socialism si viceversa. Ca un fel de ciudatenie, au ramas consideratiunile despre noul eon sau noua era (New Age) ale filosofului din Lancram, mai ales ca acestea s-au realizat abia dupa caderea comunismului, pe care n-o mai prevazuse Blaga.” (Alexandru Surdu)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.