La Eneida PDF

  Coperta Carte La Eneida

  Iti doresti sa citesti cartea La Eneida scrisa de Victoria Comnea si publicata de editura Ideea Europeana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea La Eneida chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii La Eneida

  O poveste de dragoste derulata in decorul Saharei. Dintotdeauna, indragostitii prefera un loc anume pentru intalnirile lor. Fie ca este teiul lui Eminescu, Cismigiul sau – de ce nu? – o veche, aproape uitata epopee, acel loc insufleteste si coloreaza aura iubirii. La Eneida este o frumoasa poveste cu zei si umbre, o poveste de dragoste derulata in decorul Saharei. Cei doi indragostiti, un barbat tanar si o femeie bogata… in amintiri, rescriu pagini din Eneida vergiliana, retraiesc iubirea dintre Enea, eroul troian, si Didona, regina Cartaginei, adaugandu-i insa dimensiunea tragica a unor evenimente recente, amandoi fiind marcati, obsedati, urmariti de umbrele si experientele ultimelor zile ale Golaniei din iunie 1990….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca La Eneida este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.