Kukulu Kumuhana. Miracolul binecuvantarilor in traditia Ho’oponopono PDF

  Coperta Carte Kukulu Kumuhana. Miracolul binecuvantarilor in traditia Ho'oponopono

  Iti doresti sa citesti cartea Kukulu Kumuhana. Miracolul binecuvantarilor in traditia Ho’oponopono scrisa de Ulrich Dupree, Andrea Bruchacova si publicata de editura Atman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Kukulu Kumuhana. Miracolul binecuvantarilor in traditia Ho’oponopono chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Kukulu Kumuhana. Miracolul binecuvantarilor in traditia Ho’oponopono

  Kukulu Kumuhana este o parte din Ho’oponopono, o metoda eficienta, originara din traditia samanica hawaiiana, de a solutiona conflicte si de a vindeca relatii. Kukulu Kumuhana inseamna urarile de bine intentionate ale unei familii sau ale unui grup. In aceasta carte veti afla cum folosesc oamenii aceasta binecuvantare aparte in contexte existentiale dificile, veti invata sa cunoasteti binecuvantarea naturii, cum se poate stimula energia unei binecuvantari si cum sa faceti diferenta intre binecuvantarea materiala si cea spirituala. Cu aceasta cunoastere puternica veti deschide in viata dumneavoastra porti care pana acum v-au fost tainuite….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Kukulu Kumuhana. Miracolul binecuvantarilor in traditia Ho’oponopono este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.