Kohinoor – istoria controversata a celui mai faimos diamant din lume PDF

  Coperta Carte Kohinoor - istoria controversata a celui mai faimos diamant din lume

  Iti doresti sa citesti cartea Kohinoor – istoria controversata a celui mai faimos diamant din lume scrisa de William Dalrymple, Anita Anand si publicata de editura Omnium? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Kohinoor – istoria controversata a celui mai faimos diamant din lume chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Kohinoor – istoria controversata a celui mai faimos diamant din lume

  Prima istorie completa si documentata a Koh-i-Noor-ului, probabil cea mai celebra si mai invaluita in legenda nestemata din lume. Prin aceasta carte, istoria celebrului diamant Koh-i-Noor este eliberata de mitologia si barfele de bazar care l-au subjugat atata timp, autorii dand nastere unei povesti despre lacomie, crima, tortura, colonialism si repetate luari in posesie. Scrisa cu talent, puternica si erudita, aceasta lucrare istorica isi depaseste cu mult genul, reusind sa convinga si sa tina cititorii cu sufletul la gura. „O poveste absolut fascinanta, care dezvaluie natura si esenta puterii prin intermediul istoriei unuia dintre cele mai importante simboluri ale dominatiei.”- Lucy Moore, Literary Review…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Kohinoor – istoria controversata a celui mai faimos diamant din lume este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.