Kate din Regatul Unit PDF

Coperta Carte Kate din Regatul Unit

Iti doresti sa citesti cartea Kate din Regatul Unit publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Kate din Regatul Unit chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Kate din Regatul Unit

Deseneaza papusile tale. Siluete de papusi, sabloane, autocolante… Carticica prezinta informatii despre Regatul Unit, de la date geografice si istorice, la atractii turistice, familia regala, gastronomie si vestimentatie. Creaza-ti papusile! 1. Alege-ti o papusa. 2. Daca nu este o papusa imbracata, deseneaza-i hainele. 3. Decoreaza-i imbracamintea cu motivele dorite, apoi coloreaza desenul. 4. Adauga accesorii folosind autocolantele din interior. Unele sunt gata, altele trebuie colorate. Poti desena si alte modele pe care le preferi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.