Karma Yoga PDF

  Coperta Carte Karma Yoga

  Iti doresti sa citesti cartea Karma Yoga scrisa de Swami Shivananda si publicata de editura Firul Ariadnei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Karma Yoga chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Karma Yoga

  Karma Yoga, deoarece trebuie sa fie prezentata la inceput sub denumirea sa originala, este una dintre cele patru mari ramuri Yoga asa-numite clasice ale Orientului. Cu toate ca multi cercetatori ai gandirii hinduse o considera, uneori, ca fiind mai putin veche decat Jnana Yoga si Raja Yoga, ea reprezinta totusi un punct de plecare si o parte esentiala a invataturilor cuprinse in Bhagavad Gita, acest aspect conferindu-i o garantie suficienta de autenticitate. Ca de altfel toate celelalte forme de Yoga, si Karma Yoga, la randul sau, are drept scop esential si final, daca nu unic, usurarea si accelerarea evolutiei spirituale a celui care o practica cu consecventa. Ea se diferentiaza insa de celelalte forme de Yoga in sensul ca, inca de la inceput, poate fi practicata mai mereu, toata ziua, fiind aplicabila in toate activitatile specifice omului, in timp ce Bhakti Yoga, la imensa majoritate a indivizilor, nu poate fi abordata decat la un stadiu foarte avansat de practica, iar Jnana Yoga si Raja Yoga (impreuna cu varianta sa de baza, Hatha Yoga) nu pot fi practicate decat intr-o anumita perioada a zilei, un anumit interval de timp. Din aceasta cauza, putem vedea in Karma Yoga, pe drept cuvant, o forma instantanee de Yoga a vietii de zi cu zi….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Karma Yoga este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.