Kabbala. Traditia secreta a occidentului – Stiinta Secreta PDF

Coperta Carte Kabbala. Traditia secreta a occidentului - Stiinta Secreta

Iti doresti sa citesti cartea Kabbala. Traditia secreta a occidentului – Stiinta Secreta publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Kabbala. Traditia secreta a occidentului – Stiinta Secreta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Kabbala. Traditia secreta a occidentului – Stiinta Secreta

Kabbala este un sistem metafizic sau mistic prin care initiatul cunoaste universul si pe Dumnezeu. Aceasta cunoastere il inalta dincolo de notiunile comune si il face sa inteleaga sensul misterios al creatiei. Secretele kabbalistice sunt imanente Sfintei Scripturi, insa ele nu pot fi intelese de cei care interpreteaza textele in sens strict literal. De aceea, pentru dezvaluirea revelatiilor ascunse sub valul povestirilor biblice sunt folosite litere si numere, considerate adevarate rezervoare ale puterii divine. „”Numerele si caracterele imuabile, spune Cornelius Agrippa, sunt suflul armoniei Divinitatii, caci ele sunt sfintite de prezenta Divina.”” Papus (Dr. Gerard Encausse) Kabbala este invatatura esoterica a iudaismului, extinsa insa, la nivel de metodologie, si in mediul spiritual si ocult al Europei. Datorita universalitatii multor dintre invataturile si practicile sale, regasim elemente kabbalistice in alchimie, magie, Tarot si in general in tot ceea ce tine de domeniul initiatic in Occident. In timp ce invatatura strict traditionala a Kabbalei este invaluita in secret si greu accesibila oricarui necunoscator al limbii ebraice si al traditiei iudaice in general, studiul elementelor cu grad mare de universalitate, atat la nivel teoretic, cat si la nivel operativ poate adauga valente noi oricarei cautari sincere a Adevarului. La loc de cinste in invatatura secreta Kabbala se afla studiul simbolismului literelor alfabetului ebraic, al combinatiilor si permutarilor lor, precum si al Numelor angelice si Divine si al celebrului Arbore al Vietii (Etz Chaim).Papus (Dr. Gerard Encausse 1865-1916) a fost un cunoscut ocultist francez, cercetator al traditiilor Kabbalei, Tarot-ului, magiei si alchimiei, inspirat de lucrarile lui Eliphas Lvi si ucenic al maestrului Philippe de Lyon, spiritualist si vindecator francez celebru. A fost editorul revistei L’Initiation intre 1888 si 1914. De asemenea a fost medicul si consilierul in materie de ocultism al tarului Nicolae al II-lea…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.