Jurnalul unui pusti tare de treaba. Insemnarile lui Rowley Jefferson PDF

Coperta Carte Jurnalul unui pusti tare de treaba. Insemnarile lui Rowley Jefferson

Iti doresti sa citesti cartea Jurnalul unui pusti tare de treaba. Insemnarile lui Rowley Jefferson publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Jurnalul unui pusti tare de treaba. Insemnarile lui Rowley Jefferson de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Jurnalul unui pusti tare de treaba. Insemnarile lui Rowley Jefferson

Cel mai nou autor-pusti este nimeni altul decat Rowley Jefferson. Cel mai bun prieten al lui, Greg Heffley, a scris deja pana acum treisprezece jurnale despre viata de elev la gimnaziu. A venit timpul sa aflam ce are de spus Rowley in jurnalul lui. In Jurnalul unui pusti tare de treaba, el isi noteaza experientele si e de acord sa scrie, totodata, biografia lui Greg. La urma urmei, intr-o buna zi Greg o sa fie bogat si celebru, si toata lumea va dori sa cunoasca povestea vietii lui. Dar se dovedeste ca Rowley nu e chiar pe masura misiunii si biografia lui este complet haotica – si comica, pe deasupra. O carte despre un pusti de treaba care te face sa razi si te si pune pe ganduri Bunatatea este o superputere, la fel ca cititul si scrisul Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson ofera o perspectiva noua, de neratat, asupra lumii din seria Jurnalul unui pusti….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.