Jurnalul secret al lui Adrian Mole PDF

  Coperta Carte Jurnalul secret al lui Adrian Mole

  Iti doresti sa citesti cartea Jurnalul secret al lui Adrian Mole scrisa de Sue Townsend si publicata de editura YoungArt? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jurnalul secret al lui Adrian Mole chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Jurnalul secret al lui Adrian Mole

  Adrian Mole e un baiat care se confrunta cu problemele tipice adolescentei: fetele, parintii, profii, iar nimanui nu-i pasa de necazurile lui.  Dar, spre deosebire de alti adolescenti de varsta lui, el tine un jurnal de un haz nebun, ce devine o cronica a dezastrelor la care il supune viata. Iubita l-a parasit, mama are un amant, cainele a fugit de-acasa, iar cei de la BBC – in ciuda insistentelor sale – nu vor nici in ruptul capului sa-i publice poeziile. Cu cat disperarea e mai mare, cu atat insemnarile sunt mai amuzante. De o sinceritate cuceritoare, vocea tanarului Adrian a atras milioane de cititori, inca de la prima aparitie a Jurnalului, in epoca Thatcher….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Jurnalul secret al lui Adrian Mole este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.