Jurnalul meu trasnit pentru vacanta PDF

Coperta Carte Jurnalul meu trasnit pentru vacanta

Iti doresti sa citesti cartea Jurnalul meu trasnit pentru vacanta publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Jurnalul meu trasnit pentru vacanta de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Jurnalul meu trasnit pentru vacanta

Bestseller-ul international Jurnalul meu trasnit (Wreck This Journal) al faimoasei artiste si autoare Keri Smith continua in Romania cu Jurnalul meu trasnit pentru vacanta! Te poti bucura de el pe toata perioada vacantelor si calatoriilor, oriunde te-ai afla in lume! Contine provocari noi, pentru aer liber, dar si multe activitati preferate din jurnalul anterior. Iesi din casa! – este timpul sa pornesti intr-o noua aventura si sa umpli paginile jurnalului cu tot felul de obiecte trasnite, sa desenezi, sa mazgalesti si sa distrugi paginile, dar nu oricum, ci intr-un mod creativ. Nu uita motto-ul lui Keri Smith: A CREA INSEAMNA A DISTRUGE. De oriunde ai incepe si oriunde te-ai opri, aceasta carte iti ofera mereu ceva interesant de facut. Este o explorare a insasi creativitatii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.