Jurnalul Aurorei Serafim PDF

Coperta Carte Jurnalul Aurorei Serafim

Iti doresti sa citesti cartea Jurnalul Aurorei Serafim publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jurnalul Aurorei Serafim chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jurnalul Aurorei Serafim

Sidonia Dragusanu s-a nascut la Bucuresti, a debutat in presa in 1933 si in proza in 1934. De-a lungul carierei a scris mai multe romane, piese de teatru care s-au jucat in teatrele bucurestene si din tara pana in anii 80, carti pentru copii. A avut emisiuni la radio si TV. „”Jurnalul Aurorei Serafim”” este al treilea roman al Sidoniei Dragusanu, publicat in 1957, la mult timp dupa debut („”Intr-o gara mica””, 1934) si chiar dupa cel de-al doilea roman („”Una din noi e de prisos””, 1947).Al patrulea roman („”Dragoste rea””, 1960) avea sa fie si ultimul, dupa care s-a dedicat in intregime teatrului si cartilor pentru copii. Publicarea romanului de fata face parte dintr-o initiativa mai ampla, a familiei, de reeditare a operei Sidoniei Dragusanu, in incercarea de a o readuce in atentia publicului pe una dintre cele mai apreciate autoare din anii 40-60.””Ne aflam in fata unui roman care analizeaza slabiciunile societatii in care traim. in care o femeie divortata este curva. in care un barbat cu doi copii nu e de luat. in care un doctor fara nicio hangara e mai preferabil decat unul cu doi copii. Suntem intr-o formula foarte falsa despre realitatile vietii. Romanul asta arata, falsitatile societatii.”” Ioana Craciunescu, actrita care a intruchipat-o pe Aurora Serafim pe ecrane, in filmul „”Sa-ti vorbesc despre mine”” (1987).””Sidonia Dragusanu reuseste sa scrie un roman social despre Romania anilor ’50, impletindu-l intr-o foarte frumoasa poveste de dragoste cu final neasteptat. Cred ca vremurile pe care le traversam constituie momentul ideal pentru republicarea Jurnalului Aurorei Serafim. Indiferent daca ne place sau nu cu cine ramane Aurora in final, Jurnalul ei e un roman in care dragostea vindeca si castiga intr-o epoca dominata de ura de clasa.””, Dollores Benezic, www. dollo. ro…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.