Jurnalele de calatorie ale lui Albert Einstein. Extremul Orient, Palestina si Spania (1922-1923) PDF

  Coperta Carte Jurnalele de calatorie ale lui Albert Einstein. Extremul Orient, Palestina si Spania (1922-1923)

  Iti doresti sa citesti cartea Jurnalele de calatorie ale lui Albert Einstein. Extremul Orient, Palestina si Spania (1922-1923) scrisa de Ze’ev Rozenkranz si publicata de editura Corint Logistic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jurnalele de calatorie ale lui Albert Einstein. Extremul Orient, Palestina si Spania (1922-1923) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Jurnalele de calatorie ale lui Albert Einstein. Extremul Orient, Palestina si Spania (1922-1923)

  Intre octombrie 1922 si martie 1923, Albert Einstein impreuna cu sotia lui de la acea vreme, Elsa Einstein, a facut o calatorie in Extremul Orient si in Orientul Mijlociu, regiuni pe care marele savant nu le mai vizitase inainte. Lungul itinerar urmat de acesta a cuprins opriri in Hong Kong si in Singapore, doua scurte sederi in China, un turneu de prelegeri de sase saptamani in Japonia, o vizita de 12 zile in Palestina si o alta de trei saptamani in Spania. Volumul de fata pune la dispozitia cititorilor jurnalul tinut de Einstein in cursul acestei calatorii. Insemnarile telegrafice facute de celebrul fizician contin reflectii despre stiinta, filosofie, arta si politica, dar si impresii proaspete si consideratii mai ample cu privire la evenimente precum inaugurarea viitorului amplasament al Universitatii Ebraice din Ierusalim, o chermeza organizata de imparateasa Japoniei, o audienta la regele Spaniei si diverse intalniri cu alti colegi si oameni politici proeminenti. Ele cuprind de asemenea pasaje care dezvaluie ideile preconcepute ale autorului despre membrii diverselor natiuni si ridica intrebari cu privire la parerile lui referitoare la rase. Editia ingrijita de cercetatorul Ze’ev Rosenkranz , specializat in studiul scrierilor si corespondentei lui Albert Einstein, beneficiaza de o ampla introducere istorica, precum si de numeroase ilustratii si adnotari. Ea mai include materiale suplimentare precum scrisori, carti postale, discursuri si articole, o harta a calatoriei savantului si un tabel cronologic….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Jurnalele de calatorie ale lui Albert Einstein. Extremul Orient, Palestina si Spania (1922-1923) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.