Jurnal de vacanta clasa pregatitoare PDF

Coperta Carte Jurnal de vacanta clasa pregatitoare

Iti doresti sa citesti cartea Jurnal de vacanta clasa pregatitoare publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jurnal de vacanta clasa pregatitoare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jurnal de vacanta clasa pregatitoare

Aprobat OMEN Nr. 3530 din 04. 04. 2018Alege vacanta activa cu jocuri diversificate, activitati, sugestii de lectura, probleme matematice, glume, sfaturi si idei depetrecere a timpului liber. Jurnalul de vacanta este conceput pentru stimularea imaginatiei, creativitatii, dezvoltarea spiritul de observatie, atentiei, dar si pentru a oferi solutii practice de consolidare a competentelor dobandite, intr-o forma facila, distractiva. Teme sunt adecvate varstei, de interes : Jocuri si jucarii; Sportul inseamna sanatate; Vacanta in lumea povestilor; Calatorii minunate; Natura, prietena mea ….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.