Jurnal de sfarsit de ciclu 1987-1989 PDF

Coperta Carte Jurnal de sfarsit de ciclu 1987-1989

Iti doresti sa citesti cartea Jurnal de sfarsit de ciclu 1987-1989 publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jurnal de sfarsit de ciclu 1987-1989 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jurnal de sfarsit de ciclu 1987-1989

Vintila Horia (1915-1992). Romancier, poet, eseist, profesor universitar si diplomat roman, exilat in timpul regimului comunist. Laureat al celebrului Premiu Goncourt, in 1960, pentru romanul, scris in franceza, Dieu est n en exil (Dumnezeu s-a nascut in exil). Cea mai mare parte a exilului a petrecut-o in Spania, capatand si cetatenia acestei tari. Dintre capodoperele sale, in franceza si spaniola, amintim: Jurnalul unui „”taran de la Dunare (jurnal, tradus la Editura Vremea); Cavalerul resemnarii si Prigoniti-l pe Boetiu, care, impreuna cu Dumnezeu s-a nascut in exil, alcatuiesc „”Trilogia Exilului (traduse la Editura Vremea); Scrisoarea a saptea; Un mormant in cer (roman, tradus la Editura Vremea); Memoriile unui fost Sagetator (aparute la Editura Vremea); Calatorie la centrele pamantului (convorbiri); Introducere la literatura secolului XX (eseu) etc….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.