Jup, un pisoi de soi PDF

Coperta Carte Jup, un pisoi de soi

Iti doresti sa citesti cartea Jup, un pisoi de soi publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jup, un pisoi de soi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Jup, un pisoi de soi

Primul volum din noua serie a lui Alec Blenche Jup, un pisoi de soi, este o poveste plina de umor si ghidusii. Jup, pisoiul-copil, descopera in fiecare zi lumea cu legile ei misterioase, iar copiii o vor descoperi cu bucurie odata cu el. Jup are blanita alba si moale, plina de pete negre. Arata exact asa cum il alinta stapana saca un pisoi dalmatian. In lipsa unor frati si surori cu care sa se joace, se imprieteneste cu Jack, batranul dulau din vecini, si isi umple timpul cu ceea ce el numeste exploratul. Iar exploratul include, de obicei, cate o trasnaie, cum ar fi incercarea de a zbura. Pentru ca nu-i nimic in regula cu a visa si a incerca, nu-i asa?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.