Jungla Magica. Carte de colorat si activitati antistres PDF

Coperta Carte Jungla Magica. Carte de colorat si activitati antistres

Iti doresti sa citesti cartea Jungla Magica. Carte de colorat si activitati antistres publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jungla Magica. Carte de colorat si activitati antistres chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jungla Magica. Carte de colorat si activitati antistres

O noua carte de colorat minunata te poarta intro expeditie de poveste prin jungla. Johanna Basford te invita la o plimbare prin Jungla magica, sa descoperi o lume disparuta, cu plante si animale, care abia asteapta sa fie aduse la viata in aceasta noua carte de colorat. Te vei intalni cu broaste de copac patate si pasari colibri delicate, cu tigri fiorosi si maimute jucause. Lasati imaginatia sa zburde in coronamentul bogat al padurii tropicale sau lasate atras de plantele tropicale si de florile minunate aflate mai jos. Johanna Basford este creatoarea bestsellerurilor mondiale Gradina secreta, Padurea fermecata si Oceanul disparut. Cartile ei de colorat sau vandut in mai mult de 20 de milioane de exemplare in intreaga lume….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.