Jungla literelor PDF

  Coperta Carte Jungla literelor

  Iti doresti sa citesti cartea Jungla literelor scrisa de Ursula Poznanski si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jungla literelor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Jungla literelor

  In jungla, dupa o furtuna puternica, Maimuta aduna o multime de lucruri care au o forma neobisnuita. Papagalul cel istet stie despre ce este vorba: acestea sunt litere. Precis cineva le-a pierdut. Intr-adevar, curand Maimuta si Papagalul incep sa intalneasca tot felul de animale ciudate carora pare sa le lipseasca ceva: un Arpe, un Igru, o Alena… O poveste amuzanta pe care parintii o pot citi copiilor, dar nu numai: este potrivita si pentru a fi savurata de elevii care invata sa citeasca sau chiar de cei care stiu toate literele!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Jungla literelor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.