Jungla de piatra PDF

  Jungla de piatra - William Carlsen

  Iti doresti sa citesti cartea Jungla de piatra scrisa de William Carlsen? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jungla de piatra chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Jungla de piatra PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Jungla de piatra

  In 1839, diplomatul John L. Stephens si artistul britanic Frederick Catherwood pornesc in aventura vietii lor pentru a deslusi enigma unor vechi orase din America Centrala, ale caror ruine fusesera inghitite de jungla cu secole in urma. Intr-un climat marcat de teribile turbulente politice si sociale, cei doi vor cerceta siturile de la Copan, Palenque, Uxmal, Chichen Itza, Tulum, aducand in atentia intregii lumi vestigiile mayase. William Carlsen reface traseul descoperirii acestei civilizatii uitate, relatand totodata exceptionalele destine ale celor doi exploratori.

  In volum sunt reproduse superbele desene realizate de Frederick Catherwood in timpul expeditiei.

   
  Povestea trepidanta a acestor doi oameni a schimbat radical perspectiva contemporanilor lor asupra trecutului. – Kirkus Reviews
   
  Iata o aventura care-l face pe Indiana Jones sa para cu mult depasit. – Library Journal

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Jungla de piatra este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.