Jungla de acasa PDF

  Coperta Carte Jungla de acasa

  Iti doresti sa citesti cartea Jungla de acasa scrisa de Susanna Isern si publicata de editura Vlad si Cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jungla de acasa chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Jungla de acasa

  Totul incepe in ziua in care Paula se hotaraste sa-l ia pe „nu” in brate. Ce idee geniala! De-acum poate sa faca numai si numai ce vrea. Ar fi cat se poate de fericita, daca nu s-ar intampla ceva cu totul si cu totul incredibil: casa Paulei se transforma intr-o jungla. O jungla ADEVARATA cu arbori, liane, vegetatie luxurianta si tot felul de animale salbatice – asa de multe, ca ea nu mai are loc nicaieri….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Jungla de acasa este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.