Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate PDF

Coperta Carte Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate

Iti doresti sa citesti cartea Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate

Indiferent ca sunteti conducatorul unui departament mic sau al unei corporatii globale, Judeca va va oferi cadrul pentru evaluarea oricarei situatii, luarea deciziei si, daca este necesar, corectarea ei in faza de executare. Va va arata cum sa rezolvati problemele de resurse umane, strategie si managementul crizei, domenii care in general se suprapun. Si va va ajuta sa va invatati intreaga echipa sa ia mai des decizia corecta. Nicio organizatie nu-si poate permite sa neglijeze o disciplina cruciala ca cea a leadershipului si nici o alta carte precedenta nu a scos acest lucru atat de clar in evidenta. Tichy si Bennis dau viata modelului lor tridimensional cu ajutorul unor interviuri luate liderilor de talie mondiala care au beneficiat sau au avut de suferit de pe urma deciziilor lor. Aceste povestiri ii includ pe: Jeff Immelt, presedinte executiv al General Electric, a carui decizie de a progresa prin cercetare si perfectionare a facut din GE firma cu cea mai mare crestere tehnologica din lume. Joel Klein, cancelar al Departamentului pentru Educatie al orasului New York, care a luat decizii curajoase referitoare la profesori, elevi si parinti in timp ce transforma un sistem scolar aflat in suferinta. Jim Mc Nerney, presedinte executiv al Boeing, pe care analiza strategica l-a ajutat sa-si revigoreze compania si sa reinstaureze o cultura a increderii si respectului. A.G. Lafley, presedinte executiv al Procter & Gamble, care a pariat pe o achizitie in valoare de 57 miliarde de dolari a companiei Gillette, reinventandu-si astfel firma. Brad Anderson, presedinte executiv al Best Buy, care a luat decizia de a se dedica in intregime unei strategii focalizate pe client si care si-a ghidat oamenii pe parcursul implementarii ei….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.