Jucatorul total PDF

Coperta Carte Jucatorul total

Iti doresti sa citesti cartea Jucatorul total publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jucatorul total chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jucatorul total

„Un roman care confirma ca Iain M. Banks a impus un standard in literatura SF.“The Guardian Civilizatie simbiotica, in care elementul uman si cel tehnologic se intrepatrund, Cultura a dat o multime de Jucatori. Gurgeh este unul dintre ei, stapan pe universul computerelor. Plictisit de succes, Gurgeh pleaca spre Azad, imperiu nemilos si incredibil de bogat, sa puna la incercare jocul de acolo, un joc complex ca viata insasi, in care castigatorul devine imparat. Batjocorit, santajat, cat pe ce sa fie ucis, Gurgeh accepta sa joace. E provocarea vietii lui si, foarte posibil, si provocarea mortii lui. „Rareori se intampla sa descoperim un talent atat de puternic si de o asemenea cuprindere.“ The New York Review of Science Fiction…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.