Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice PDF

Coperta Carte Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice

Iti doresti sa citesti cartea Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice

Jucatorul ingenios expune amanuntit sase modalitati de baza de schimbare a jocului – angajament, reglementare, cartelare, represalii, incredere si relatii – insufletite de nenumarate personaje pline de culoare si exemple de neuitat din lumea afacerilor, din medicina, finante, istorie militara, criminalitate, sport si inca altele. Cartea exploreaza cateva provocari strategice din lumea reala, cum ar fi modul de a mentine preturi scazute pe Internet, modul de a restabili increderea pierduta a publicului in cei care fac telemarketing pentru initiative caritabile si chiar modul de a salva omenirea de bolile rezistente la medicamente, aparent de neoprit. In fiecare caz, Mc Adams foloseste abordarea specifica teoriei jocurilor, elaborata in carte, ca sa identifice esenta strategica a problemei, dupa care se sprijina pe acea „stiinta a jocurilor“, urmarind sa descopere metode de schimbare a jocului pentru rezolvarea problemei subiacente. Asadar, fii gata pentru un periplu fascinant. Vei deveni un ganditor strategic mai profund, pregatit sa schimbi si sa castigi jocurile pe care le joci. Facand acest lucru, poti face, de asemenea, ca lumea sa devina un loc mai bun. „Un singur jucator ingenios poate fi suficient pentru a sadi si transforma o intreaga organizatie intr-un loc mai productiv, mai fericit si in ansamblu mai bun“, scrie Mc Adams. Imagineaza-ti ce putem face cu totii impreuna….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.