Jocuri de oglinzi PDF

Coperta Carte Jocuri de oglinzi

Iti doresti sa citesti cartea Jocuri de oglinzi publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jocuri de oglinzi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jocuri de oglinzi

La rugamintea unei vechi prietene, Miss Marple isi viziteaza o fosta colega de scoala, pentru a investiga ce pericol ar putea-o paste pe aceasta. Carrie Louise, care traieste impreuna cu cel de-al treilea sot, fiica, nepoata si fiii vitregi intr-o cladire candva impunatoare, transformata intr-un centru de reabilitare pentru tinerii delincventi, pare incapabila sa atraga ura cuiva, ba, dimpotriva, toata lumea o ingrijeste plina de devotament. Si atunci de ce boala de care sufera seamana in mod ciudat cu o otravire cu arsenic? Drama care plutea in aer izbucneste pe neasteptate, insa victima este alta decat s-ar fi crezut……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.