Jocul Vietii si cum sa-l joci. Ed. Revizuita PDF

Coperta Carte Jocul Vietii si cum sa-l joci. Ed. Revizuita

Iti doresti sa citesti cartea Jocul Vietii si cum sa-l joci. Ed. Revizuita publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jocul Vietii si cum sa-l joci. Ed. Revizuita chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jocul Vietii si cum sa-l joci. Ed. Revizuita

Jocul Vietii si cum sa-l joci este cea mai cunoscuta carte din lume despre succes. Acest ghid clasic pentru a castiga in viata prin atitudini si afirmatii pozitive a inspirat si continua sa inspire milioane de oameni din intreaga lume sa-si regaseasca scopul si sentimentul apartenentei. Binecunoscuta Florence Scovel Shinn, pioniera a miscarii Noua Gandire, afirma in aceasta carte ca viata este un joc al daruirii si primirii si ca orice vom trimite in lume se va intoarce in cele din urma la noi. Descopera si tu cum fiecare gand si fiecare cuvant de azi iti creeaza realitatea de maine. Afla cum sa-ti antrenezi mintea pentru a gandi corect si pentru a-i cere Inteligentei Infinite ce este cel mai potrivit pentru tine. Mesajul atemporal al cartii si abilitatea autoarei de a formula recomandari simple si eficiente pentru a obtine succesul in toate aspectele vietii (bogatie, sanatate, relatia perfecta) au ajutat atat de multi oameni de-a lungul deceniilor, incat nicio alta lucrare nu a putut depasi impactul Legilor Spirituale formulate de Florence Scovel Shinn. Scrierile ei constituie si astazi avangarda cartilor care te ajuta sa ajungi la prosperitate si la starea de bine in orice domeniu….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.