Jocul meu pentru invatare rapida: Numere PDF

  Jocul meu pentru invatare rapida: Numere - Christiane Wittenburg

  Iti doresti sa citesti cartea Jocul meu pentru invatare rapida: Numere scrisa de Christiane Wittenburg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jocul meu pentru invatare rapida: Numere chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Jocul meu pentru invatare rapida: Numere PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Jocul meu pentru invatare rapida: Numere

  Jocul meu pentru invatare rapida: Numere – Duden este recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani.
   
  Jocul meu pentru invatare rapida: Numere sprijina copiii in dezvoltarea potentialului lor si trezeste bucuria invatarii.
   
  Contine: 35 jetoane; bloc de joc cu planuri de vanatoare; instructiuni de joc; tabla magnetica; numere de la 0 la 20, simboluri matematice pentru operatii, puncte de calcul si labute 

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Jocul meu pentru invatare rapida: Numere este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.