Jocul cu litere de cerneala PDF

Coperta Carte Jocul cu litere de cerneala

Iti doresti sa citesti cartea Jocul cu litere de cerneala publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Jocul cu litere de cerneala de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Jocul cu litere de cerneala

In Mainzul anilor 1900, in Germania, Johann Walbach isi petrecea timpul cautand printre volumele din propria librarie motivul neimplinirilor sale. Dar intr-o zi a cunoscut un matematician pornit pe urmele aceluiasi adevar, cu ajutorul formulelor si al stiintei. Impreuna vor scoate la lumina un text cum nu mai vazuse nimeni pana atunci. Jocul cu litere de cerneala, o carte a tuturor cartilor, care desluseste intelesul tuturor lucrurilor. Pentru a pastra secretul, librarul isi va alege trei oameni neobisnuiti: un tipograf care poate sa tipareasca litere cu o cerneala nemaiintalnita, care le face sa dispara imediat dupa ce au fost citite, un redactor care nu a reusit sa creeze nimic original si un editor care nu a fost niciodata capabil sa parcurga un manuscris pana la ultima pagina. Iar din mainile lor va fi tiparita, in cele din urma, singura carte care se citeste cu inima….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.