Jazz pentru iguane PDF

Coperta Carte Jazz pentru iguane

Iti doresti sa citesti cartea Jazz pentru iguane publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Jazz pentru iguane de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Jazz pentru iguane

„”Volumul Jazz pentru iguane, cu titlul sau capoteian, este una dintre cele mai originale carti de poezie ale anului si, in mod evident, o borna in paradigma literara romaneasca.””- Marius Chivu””Razvan Andrei ofera o poezie maximalista, in care senzorialitatea electrica, eclectica si multipla, pusa sub semnul lui Walt Whitman, explodeaza controlat intr-un desen conceptual auster de tip ikebana.””- Mihai Iovanel””Despre copilul secolelor trecute, mutilat de frica si vina, de rusinea familiei, obligat sa fie ceea ce nu e, incriminat, haituit, interzis, alungat, despre copilul acestui secol si al celor care vor veni scrie cu tandrete, revolta si curaj Razvan Andrei. Nu stiu daca voi prinde includerea poemului Elegie pentru copilul homo in manuale, insa pot spune ca e timpul ca literatura, dominata secole la rand de privirea si actiunea heterosexuale, sa primeasca si sa celebreze si alt fel de experiente, voci, stiluri si identitati. Acesta va fi, cu siguranta, poemul care va ghida generatiile viitoare!””- Medeea Iancu Razvan Andrei este un milenial nascut la Galati, descriindu?se drept „”pictor & poet, profet minoritar si gurmand slim-fit””. Dupa ce a absolvit liceul teologic, a urmat cursuri de Filozofie si Istoria si Teoria Artei, la Bucuresti. A lucrat in presa locala si centrala, fiind redactor si editor in redactiile unor televiziuni. In prezent, este redactor de carte. De-a lungul timpului, a colaborat cu Romania literara, Idei in dialog, Adevarul literar si artistic, Luceafarul si Verso. Prima editie a cartii Jazz pentru iguane a aparut in anul 2018, la Editura Brumar….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.