Jane Eyre. Carte pentru toti. Vol.47 PDF

Coperta Carte Jane Eyre. Carte pentru toti. Vol.47

Iti doresti sa citesti cartea Jane Eyre. Carte pentru toti. Vol.47 publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jane Eyre. Carte pentru toti. Vol.47 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jane Eyre. Carte pentru toti. Vol.47

Dupa o copilarie dificila, marcata de saracie si lipsuri, tanara Jane Eyre devine guvernanta la Thornfield Hall, castelul unui gentleman bogat, Edward Rochester. Cu timpul, cei doi incep sa se apropie, discuta, se infrunta, invata sa se respecte reciproc si, in cele din urma, se indragostesc unul de altul. Jane intrevede posibilitatea unei vieti linistite, insa un adevar cumplit iese la lumina. Rochester paresa ascunda un secret teribil: o prezenta amenintatoare bantuie castelul sau intunecat. Roman al unei iubiri patimase, Jane Eyre continua sa-si impresioneze si astazi cititorii prin abordarea profunda a unor teme cum ar fi diferentele de clasa, sexualitatea si religia in Anglia victoriana de la mijlocul secolului al XIX-lea, fiind considerat unul dintre cele mai bune romane din literatura engleza. „”Felul cel mai concis de a define importanta contributie adusa de Charlotte Bront literaturiimi se pare a fi urmatorul: ea a atins expresia romantismului celui mai elevat prin mijlocirea celui mai frust realism.”” – G. K. Chesterton…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.