Jack si geniile 2 PDF

Coperta Carte Jack si geniile 2

Iti doresti sa citesti cartea Jack si geniile 2 publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Jack si geniile 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Jack si geniile 2

JACK SE INTOARCE!ACTIUNE SI AVENTURA NONSTOP IN LARGUL MARII IN ACEASTA POVESTE NESPUS DE PALPITANTA!Jack si fratii sai geniali Ava si Matt pornesc impreuna cu doctorul Hank Witherspoon intr-o aventura pe o indepartata insula hawaiiana, unde locuieste Ashley Hawking, o informaticiana miliardara. Hawking si inginera Rosa Morris au construit o uzina electrica revolutionara, care colecteaza energia din adancurile oceanului, insa cineva a sabotat proiectul. Pornind in cautarea vinovatului, Jack se aventureaza la o adancime de sase sute de metri intr-un submarin artizanal. El, Ava si Matt participa la cea mai ciudata petrecere aniversara din lume, se confrunta cu un tanar geniu arogant si apoi se trezesc pierduti in larg. Cei trei frati trebuie sa-si foloseasca toata puterea mintii si istetimea pentru a descoperi sabotorul… si sa supravietuiasca. CARTEA CONTINE- Tot felul de chestii tari despre stiinta adevarata – Un experiment amuzant pe care-l poti face chiar tu acasa…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.