Izbavirea de pacate.Talcuire la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul PDF

Coperta Carte Izbavirea de pacate.Talcuire la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul

Iti doresti sa citesti cartea Izbavirea de pacate.Talcuire la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Izbavirea de pacate.Talcuire la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Izbavirea de pacate.Talcuire la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul

Cand nu este intru totul pervertit, omul uraste pacatul. El simte insa ca nu este in stare singur sa o termine cu el. Fara ajutorul dumnezeiesc, nimeni nu a devenit din pacatos drept. De aceea si in rugaciunea Sfantului Efrem suntem povatuiti sa cerem lui Dumnezeu izbavirea de pacate: „Doamne,… duhul (adica starea sufleteasca) trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie !” – Arhim. Serafim Alexiev…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.