Iuliu Hateganu si Astra clujeana PDF

  Coperta Carte Iuliu Hateganu si Astra clujeana

  Iti doresti sa citesti cartea Iuliu Hateganu si Astra clujeana scrisa de Vasile lechintan si publicata de editura Casa Cartii de Stiinta? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iuliu Hateganu si Astra clujeana chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Iuliu Hateganu si Astra clujeana

  Cum sa privim, insa, ideea de erou? „Incontestabil ca eroul este un om mare sau – cum zice Prof. Radulescu Motru – un om de caracter. Alaturi insa de acei ce sau jertfit pentru cauze nationale, Astra sia indreptat privirile in trecut si fata de acei care au servit neamul facandul sa prospere prin aplicatiuni stiintifice, literare, morale, de organizatie sociala, etc. Faptele lor aratau azi ceea ce conationalii trebuiau sa faca maine, iar faptuitorii au stiut sa se resemneze in fata loviturilor dusmanilor sau a soartei. Din convingere, si ca exemplu pentru generatia de acum si acele care vor veni, Astra sa inchinat deci memoriei tuturor acelora care sau jertfit sau au faptuit pentru realizarea idealului de viata romaneasca. Alaturi de eroii necunoscuti simbolizati in mormantul eroului necunoscut „Astra” a cinstit asa cum trebuie memoria celor cunoscuti, memoria oamenilor mari ai tarii, fie prin parastase si discursuri comemorative, fie prin asezari de placi sau inaltari de monumente”….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Iuliu Hateganu si Astra clujeana este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.