Iubirea trece dincolo PDF

Coperta Carte Iubirea trece dincolo

Iti doresti sa citesti cartea Iubirea trece dincolo publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iubirea trece dincolo chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Iubirea trece dincolo

Sa nu spui niciodata „”La revedere”” – nici macar dupa moarte!Toti suferim pierderea cuiva iubit. Aceasta carte plina de Spirit te ghideaza in calatoria prin durerea doliului si te inspira prin dovezile despre Viata de Apoi. Avocat activ de peste 20 de ani, Mark Anthony este si un medium talentat, care a lucrat cu mii de clienti. El isi impartaseste povestirile incredibile despre contactul cu spiritele si mesajele lor constante despre iertare, recunostinta si acceptare. Captivanta, mangaietoare si inspiratoare pentru oameni din toate mediile si de toate credintele, cartea Iubirea trece Dincolo aduce vindecare autentica prin mesajele de speranta din lumea cealalta.””O calatorie edificatoare prin gestionarea durerii doliului si de descoperire a reinnoirii spirituale. Recomand cu caldura aceasta carte!””Jeffrey A. Wands, autorul cartii Another Door Opens[O alta usa se deschide]””Aceasta carte profunda, emotionanta si miscatoare este menita sa devina o lucrare clasica de metafizica.””Joyce Keller, autoarea cartii Seven Steps to Heaven [Cele sapte trepte catre cer]””Mark Anthony are talentul extraordinar de a transmite informatii care inspira si dau speranta, cu fermitatea unui cautator al adevarului. Cautarea l-a condus la revelatii ce ii pot ajuta pe foarte multi. O carte fascinanta si edificatoare !””Robert Brown, autorul cartii We Are Eternal [Suntem vesnici]…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.