Iubire si obstacole PDF

Coperta Carte Iubire si obstacole

Iti doresti sa citesti cartea Iubire si obstacole publicata de editura Black Button Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iubire si obstacole chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Iubire si obstacole

Infuzate cu stilul uimitor de creativ, molipsitor si hilar de a povesti al lui Hemon, povestile din Iubire si obstacole sunt unite de acelasi narator, a carui maturizare incepe in comunistul, dar cosmopolitul Sarajevo, pe care il paraseste pentru o calatorie in Statele Unite, cu putin inainte de asedierea orasului din 1992. In mainile lui Hemon, experiente aparent banale din copilarie devin aventuri indraznete, dramatice, in timp ce situatii unice, devastatoare devin numitorul comun pe care il impartasim cu totii. Hemon recompune aici nu doar autobiografia unui imigrant; cu fiecare poveste care se desfasoara in directii neasteptate, pline de umor, pana la concluzia inteleapta, uneori sfasietoare, autorul recompune o lume de fiecare data noua….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.