Iubire oarba PDF

  Coperta Carte Iubire oarba

  Iti doresti sa citesti cartea Iubire oarba scrisa de Wilkie Collins si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iubire oarba chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Iubire oarba

  Ultimul roman al lui Wilkie Collins, a fost publicat la scurt timp dupa moartea sa. Tema abordata de autor este una deosebit de interesanta: psihologia dragostei din interes. Asa cum se intampla destul de frecvent in viata, femeile bune se indragostesc iremediabil de barbati rai! Acelasi lucru se intampla si cu eroina cartii, Iris Henley, o tanara englezoaica, cu educatie aleasa, care, in ciuda tuturor avertismentelor, se casatoreste cu un pierde vara, Lordul Harry Norland. Acesta este frumos, fermecator, dar nu are taria de a realiza ceva prin propriile forte. Predispus la actiuni pripite, el se dovedeste si un mare cheltuitor. Atunci cand resursele lor financiare scad dramatic, Iris alege iubirea si nu moralitatea, ajutandu-si sotul, partas la o crima. Dar remuscarile o apasa si fericiriea casatoriei cu Harry capata alte dimensiuni. Va gasi Iris puterea sa se desparta de marea ei dragoste? O poveste captivanta, dinamica, plina de suspans, ce il tine in priza pe cititor pana la finalul ei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Iubire oarba este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.