Iubire interzisa PDF

Coperta Carte Iubire interzisa

Iti doresti sa citesti cartea Iubire interzisa publicata de editura Stylished? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iubire interzisa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Iubire interzisa

Ce faci cand barbatii sunt toti la fel? Ramai sau pleci?Ce faci atunci cand ei te tradeaza? Ramai sau pleci?Dar ce faci atunci cand ei te doresc, dar totusi nu te vor in viata lor? Pleci… Tribul pentru Brenda reprezinta familia ei, insula e casa sa, iar barbatii sunt si vor ramane mereu inamicii sai. Crescuta dupa regulile unui trib de amazoane curajoase, refugiate in inima unui tinut necunoscut, departe de ispite, Brenda nu stie ce inseamna sa iubeasca. La varsta de 18 ani este obligata sa se culce cu orice barbat ii intalneste pentru a asigura mostenitori tribului sau. Copilul va fi pastrat doar daca este o fata, insa odata cu aparitia barbatului misterios, Dolf, aceasta alege sa incalce orice regula a „”familiei”” sale. Ajunsa in faimosul Chicago pentru a se razbuna, tanara amazoana intalneste, nu doar adevarata iubire, ci si pe cel care i-a distrus copilaria……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.