Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar. Carte pentru toti. Vol 317 PDF

  Coperta Carte Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar. Carte pentru toti. Vol 317

  Iti doresti sa citesti cartea Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar. Carte pentru toti. Vol 317 scrisa de Virginia Vallejo si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar. Carte pentru toti. Vol 317 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar. Carte pentru toti. Vol 317

  In iulie 2006, un avion al Agentiei de Combatere a Drogurilor din SUA o scotea pe Virginia Vallejo din Columbia. Viata sa era in pericol pentru ca acceptase sa fie martorul-cheie in cele mai importante doua procese penale din a doua jumatate a secolului XX din tara sa: asasinarea unui candidat la presedintie si asaltul asupra Palatului de Justitie, ocazie cu care murisera circa 100 de persoane, printre acestea magistrati, forte de ordine si civili. Cu 28 de ani mai devreme, Virginia Vallejo era prezentatoare de televiziune in Columbia si model care aparea pe copertele principalelor reviste. In 1982, il cunostea pe Pablo Escobar, un misterios om politic de 33 de ani care, in realitate, manevra itele unei lumi de o bogatie inegalabila, in care mare parte din fluxul continuu de bani provenind din traficul de cocaina se canaliza catre proiecte caritabile si campanii electorale ale unor candidati la presedintie alesi pe placul lui. Aceasta carte este o pasionanta poveste de dragoste transformata intr-o cronica a ororilor si a rusinii. In paginile sale este descrisa evolutia uneia dintre mintile criminale cele mai sinistre ale timpului nostru. Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar este si unica marturisire intima despre legendarul baron al drogurilor, plina de stralucire si de spirit de supravietuire, fara a fi lipsita de umor. Virginia Vallejo ne spune aceasta poveste asa cum nimeni altcineva nu ar fi putut-o face….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar. Carte pentru toti. Vol 317 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.