Iubeste-ma in zori PDF

Coperta Carte Iubeste-ma in zori

Iti doresti sa citesti cartea Iubeste-ma in zori publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iubeste-ma in zori chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Iubeste-ma in zori

Kev Marripen a tanjit dupa frumoasa si educata Winnifred Hathaway de cand familia ei l-a salvat de la moarte, pe cand nu era decat un copil. Dar acest tigan frumos este un barbat cu origini misterioase si se teme ca bezna trecutului sau ar putea sa o distruga pe delicata si luminoasa Win. Asa ca el refuza sa se supuna tentatiei… si in curand Win e despartita de el de o devastatoare lovitura a sortii. Apoi Win revine in Anglia… doar pentru a afla ca iubitul ei Kev s-a transformat intr-un barbat dur, care-si va nega iubirea, indiferent de consecinte. Intre timp, un pretendent atractiv si seducator a pus ochii pe Win. Kev trebuie sa actioneze acum sau niciodata. Dar mai intai trebuie sa se confrunte cu un secret periculos privind destinul sau… altfel, risca sa o piarda pe singura femeie pe care a iubit-o vreodata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.