Isus din intuneric PDF de Radu Gavan

  Coperta Carte Isus din intuneric

  Iti doresti sa citesti cartea Isus din intuneric? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Isus din intuneric

  Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 31 martie 2021. Cu un imaginar complex si neo-mistic, cu scene memorabile, romanul aduce o poveste despre zona cea mai profunda si tragica a artei. Nebunie, stari de gratie si dragoste – totul pe un fir epic simplu, cu suspans constant. Romanul de maturitate al lui Radu Gavan, Isus din intuneric este cartea confirmarii, care-i fixeaza locul in literatura. Masiv, cu efuziuni lirice, construit din materia capodoperelor, poate fi considerat un manifest literar si, cu siguranta, un roman-eveniment. – Doina Rusti Radu Gavan (n. 29 decembrie 1978) este autorul romanelor Exorcizat (2014), Neverland (2015) si Diavoli fragili (2017). A primit Premiul de Debut „Mircea Ciobanu” al Uniunii Scriitorilor din Romania si Premiul pentru cel mai bun roman la Festivalul „Alexandru Macedonski” (pentru Neverland). Tradus in germana, prezent in publicatii, remarcabil si prin poeziile sale, Radu Gavan se plaseaza in avangarda generatiei lui.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.