Istorii secrete Vol. 9: Marile manipulari din istoria Romaniei. Teroristii din decembrie 1989 PDF

Coperta Carte Istorii secrete Vol. 9: Marile manipulari din istoria Romaniei. Teroristii din decembrie 1989

Iti doresti sa citesti cartea Istorii secrete Vol. 9: Marile manipulari din istoria Romaniei. Teroristii din decembrie 1989 publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istorii secrete Vol. 9: Marile manipulari din istoria Romaniei. Teroristii din decembrie 1989 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istorii secrete Vol. 9: Marile manipulari din istoria Romaniei. Teroristii din decembrie 1989

„”Teroristii”” care ne-au inspaimantat in timpul Revolutiei au reprezentat solutia mioritica la „”glasnost”” & „”perestroika”” si au inceput sa fie pregatiti inca din 1968. Deloc intamplator, in martie 1989 intr-o revista militara romaneasca se publica studiul Lupta de rezistenta in cadrul razboiului de aparare a patriei. Particularitati ale participarii unitatilor centrale si teritoriale de securitate la organizarea luptei de rezistenta pe teritoriul vremelnic ocupat de inamic. Istoricii au remarcat ca „”tema era discutata de mai multi ani si au existat numeroase sedinte si dezbateri la care participau cadre din Securitate, Armata, Garzi Patriotice si partid. Au fost elaborate variante de lucru si s-au adus imbunatatiri periodice ale planurilor, in functie de realitatile schimbatoare de-a lungul timpului””…In loc de Prefata: Iliescu + Ceausescu = Iubire & Ura Gorbaciov si Bush, precum Churchill si Stalin, hotarasc viitorul Europei Rasaritene””Glasnost””, „”Perestroika”” si „”Revolutiile de Catifea””1958 vs. 1968 vs. 1989 – Romania a facut intotdeauna altfel!Laszlo Tokes, „”turistii sovietici”” si… Cicciolina!””Revolutie”” sau „”lovitura de stat”” – imposibila solutie mioritica sau „”Scrisoarea celor 6″” si tranzitia de la Ilie Verdet la Petrica Roman””Defectiunile”” Securitatii, Armata fara mila/ fara Milea si militarul Militaru: Love Story tip Buftea in regia (nu doar a) lui Sergiu Nicolaescu sau „”Unde ni sunt teroristii?””Pazea! Blindatele libiene vin pe Bucuresti-Ploiesti spre Casa Scanteii!””In loc de Epilog: „”Mircea, fa-te ca lucrezi!””ISTORII SECRETE (20 de volume) Am fost prea multa vreme prizonierii stereotipurilor patriotarde din manualele de istorie, care au falsificat – vreme de mai multe generatii – semnificatia unor fapte si evenimente care ne definesc ca popor. Uneori, trucajele propagandistice s-au realizat prin omisiune, alteori prin folosirea de clisee specifice luptei de clasa de inspiratie sovietica. Insa, in momentul de fata, cand accesul liber la informatie nu mai este…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.